Contentverzamelaar

COVID-19-vaccin的后勤保障 - wij dragen bij wat we kunnen

Kuehne+Nagel is een van de grootste logistieke organisaties ter wereld. Al meer dan tien jaar ontwikkelen wij onze expertise op het gebied van farma en gezondheidszorg. Naast de middelen en vaardigheden die dit onze teams heeft opgeleverd, heeft dit ook geleid tot een heldere missie gegeven: het welzijn van patiënten wereldwijd beschermen. De COVID-19-pandemie heeft deze missie niet veranderd. Maar we zijn er echter wel door in gesterkt dat we ons werk goed doen. 最重要的时候.

Bij Kuehne+Nagel doen we er alles wat in ons vermogen ligt om met onze deskundigheid op het gebied van farma en gezondheidszorg te helpen een vaccin beschikbaar te krijgen. Met kantoren over de hele wereld, meer dan 230 GxP-gecertificeerde vestigingen en meer dan 3.万制药和gezondheidszorgspecialisten 华体汇体育app有能力吗, het vaardigheden en de verantwoordelijkheid om een belangrijke rol te spelen in de wereldwijde distributie van een COVID-19-vaccins. 

We hebben een verantwoordelijkheid jegens de mensheid.

We beschikken over het netwerk en de tools om ons steentje bij te dragen aan de mensheid. 华体汇体育app已经发展了华体汇体育app的技能, zodat we onze rol in de toeleveringsketen deskundig kunnen managen. Er zullen veel spelers zijn; allemaal gespecialiseerd in hun eigen rol. Voor ons is die rol het ondersteunen van het productieproces en het ophalen van het vaccin bij de fabrikanten (geneesmiddel) en het af te leveren bij degenen die het nodig hebben. 拥有众多的gxp分支机构, goed opgeleide teams en Emergency and Relief Logistics-team beschikken we over de vaardigheden en mogelijkheden die essentieel zijn voor een vlekkeloze uitvoering van zendingen over de hele wereld. 

We hebben een verantwoordelijkheid tegenover onze klanten.

Onze klanten zijn actief in elke industrie en sector van de economie. De klanten helpen hun uitdagingen het hoofd te bieden is een belangrijk onderdeel onze dienstverlening. 无论是消费品, high-tech of luchtvaart: we hebben een verantwoordelijkheid om een gevoel van normaliteit te creëren. Elke dag staan we heb bij door capaciteitsproblemen op te lossen en leveringen te waarborgen. Zo leveren we waarde die in lijn is met ons doel om heldere beloften te doen. We gebruiken alles waarover we beschikken om niet alleen onze klanten tijdens de pandemie te ondersteunen, 但也要安全分发疫苗.

在Kuehne+Nagel,华体汇体育app将尽华体汇体育app的一份力量.

Kuehne + Nagel是78.1000人. 华体汇体育app的组织 bereikt alle uithoeken van de wereld. 华体汇体育app的员工是工人, verantwoordelijk voor het verplaatsen van kritieke PBM-benodigdheden, 呼吸设备和疫苗本身. Onze teams zorgen ervoor dat het bestaande aanbod levensreddende medicijnen en medische hulpmiddelen vervoerd blijft worden in een erg beperkte markt. 

Voor onze teams is er een nieuw begrip en waardering voor het belangrijke werk dat ze elke dag doen. Dit besef van het belang van ons werk komt ook van buiten het bedrijf. Mensen begrijpen nu overal de productlevenscyclus en de specifieke transportvereisten van vaccins, dankzij de focus van de media op de ontwikkeling ervan.

De wereldwijde distributie van het COVID-19-vaccin zal een van de grootste logistieke projecten van onze tijd zijn. We worden echter niet nerveus van de omvang en reikwijdte van dit project. het is zelfs zo dat we het onaanvaardbaar vinden om niet voorop te lopen bij de oplossing. 通过华体汇体育app的网络容量超过1.200 kantoren bevinden we ons dicht bij belangrijke betrokkenen over de hele wereld. 华体汇体育app已经在与制药公司进行谈判, overheden en leveranciers om het uitrollen van vaccins soepel te laten verlopen.

华体汇体育app可以完成这项任务? 工作已经开始,. We streven actief naar het best mogelijke resultaat. 华体汇体育app的团队整体上解决了这个问题, kijken niet alleen naar de distributie van vaccins in de koude keten, maar ook naar ondersteunende apparatuur en behandelingen - injectienaalden, 医用棉签和更多. U kunt erop rekenen dat Kuehne+Nagel alles levert wat cruciaal is voor het veilig, 成功有效地推出疫苗. 华体汇体育app将尽华体汇体育app的一份力量.

Luister naar Rob Coyle van Kuehne+Nagel in de Reuters-podcast“疫苗的交流之旅” en kom meer te weten onze vaccinlogistiek en onze gedrevenheid om ons steentje bij te dragen aan de wereldwijde distributie van COVID-19-vaccin.

信息图表- covid -19疫苗后勤

您的联系为制药公司 & 医疗保健物流

行业冠军和保健

Robert Coyle)

高级副总裁制药公司 & 医疗保健战略

取得联系